jueves, 8 de diciembre de 2016

Cada cosa al seu temps

Avançada la tardor, hi ha horts que fan molt goig i d'altres que estan una mica pobres. Aquest va ser un dels comentaris que varem tenir aquesta setmana amb alguns dels usuaris dels Horts de  Can Lleonart i, lògicament, la observació venia dels que tenien els horts menys esponerosos.

Al mes de setembre ja ho varem comentar. Era mes de canvi, de treure els conreus d'estiu i d'iniciar una nova campanya amb cultius de tardor-hivern. Tant els que ho van fer com els que no, ara es troben amb els resultats d'una decisió presa fa un parell de mesos.

Els que a primers de setembre van plantar/sembrar enciams, alls, bledes, cebes, api, col, bròquil, pastanagues, raves, etc, ja fa dies que estan collint, mentre que els que varen esperar a fer la última collita de tomàquets, albergínies i pebrots, ara es troben amb els horts poc vestits i la nevera buida 😆.

Al setembre s'ha de fer net dels conreus d'estiu i iniciar conreus de tardor. Cada cosa al seu temps. La primavera ja serà una altra història en que aquestes diferències no es notaran tant.


                                                    Horts conreat des de primers de setembre

No hay comentarios:

Publicar un comentario